Jul | Julemarked

Vores top tre julemarkeder i Danmark 2019

October 13, 2019

Julen venter lige rundt om hjørnet og er en oplagt mulighed for både venner og familie til at tage på en lille éndags tur. Én af de bedste ting ved julen er, at nyde julemagien med alt hvad den indebærer af pynt, godter og inspiration til gaver. Du får derfor her vores top tre julemarkeder i Danmark, hvor du sammen med enten venner eller familie kan nyde julemagien på fuld skrue i 2019.

Julemarked i Tivoli

Traditionen tro åbner Tivoli, i København, igen i år dørerne for en forlystelsespark, der er blevet omdannet til et stort julemarked, hvor du kan finde en masse små boder fyldt med julepynt, snacks, mad og diverse kunsthåndværker, samtidig med at en del af forlystelserne vil være åbne. Så hvis du gerne vil kombinere julehyggen med en tur i en forlystelse, så er dette det helt perfekte julemarked hertil.

Tivoli slår dørerne op herfor den 16. november og du kan opleve julemagien helt indtil den 05. januar 2020. Du kan med fordel købe dine billetter inden dit besøg her.

Julemarked på Egeskov

Hvis du virkelig elsker jul og er af den overbevisning, at julen helst skulle starte i november, så er et julemarkedbesøg på Egeskov Slot på fyn det helt rigtige valg for dig. Egeskov Slot skyder nemlig julen i gang allerede i november måned, hvor du kan gå rundt mellem veteranbiler og flyvemaskiner og gøre en god handel, samt du kan være heldig at opleve Egeskovs slotsnisser.

På Egeskovs julemarked oser det af julemagi med deres flotte juledekorationer og deres ca. 110 juleboder, hvor du kan finde en masse inspiration til både pynt og julegaver.

Egeskov Slot slår dørerne op for deres julemarked de tre sidste weekender i november måned. Det er ikke muligt at købe indgangsbilletter inden besøget, men en billet for voksne koster 75 kr. og en billet for børn koster 35 kr., som man kan købe ved ankomst.

Julemarked på Kronborg

Hvis du gerne vil kombinere en julemarked tur med lidt dansk historie, så er det et must, at besøge Kronborg Slot. Foruden at renæssanceslottet forvandles til et hyggeligt julemarked, så byder Kronborg nemlig på en julerundvisning på slottet, hvor man kan høre om, hvordan Christian den 4. holdte jul.

Kronborg Slot holder åbent for deres julemarked i nogle udvalgte weekenden i november og december.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *