Rejse gadgets

Undgå at få ondt i nakken på starten af din ferie!

January 23, 2020

Vil du også gerne undgå at ankomme til din ferie med hold i nakken og evt. spændingshovedpine? Hvis dette er dig, så har vi herunder vores bud på nogle gode nakkepuder, så du ankommer frisk og udhvilet, klar til at nyde din ferie.

Tempur Transit

Tempur er kendt for sine kvalitetsprodukter, og kvalitet gælder også når vi snakker om deres nakkepude. Nakkepuden for Tempur, der også er kaldet Tempur Transit, har den traditionelle U-form og giver din nakke en rigtig god støtte. Nakkepuden kan fås for 599 kr. her.

Tempur Nakkepude
Tempur nakkepude

Trtl

Puden fra Trtl afviger fra de almindelige nakkepuder, da den omfavner din nakke. Den er lige til at rulle sammen, nem at transportere og en af dens fordele er designet – puden minder om et halstørklæde, men der er indbygget støtte til nakken på en smart og effektiv måde. Trtl puden kan fås for ca. 225 kr. her.

Trtl pude
Trtl nakkepude

J-Pillow

Nakkepuden J-Pillow er designet af tidligere stewardesse hos Virgin Atlantic på baggrund af sine egne erfaringer med mange flyvninger, samt efter at have observeret adskillige passagerer forsøge at sidde komfortabelt til et hvil. J-Pillow puden støtter både ens hovede og nakke mens den holder rygsøjlen i balance. Pudens ‘krog’ fanger hagen, og forhindrer at hovedet falder forover. Nakkepuden kan fås for ca. 340 kr. her.

J-Pillow Nakkepude i blå
J-Pillow nakkepude

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *