Spa & Wellness

Tre skønne spa hoteller

October 30, 2019

Drømmer du om en weekend med spa, wellness og ren afslapning eller ønsker du at forkæle din partner med et spa ophold, så får du her vores tre forslag spa-hoteller, hvor både afslapning og romantik er i højsædet.

Falkenberg Strandbad

Falkenberg Strandbad, ligger ca. to timers kørsel fra København i Sverige og en pakke bestående af en overnatning, morgenmad, tre retters middag og en Ivory experience kan du få fra ca. 1500 kr. per person.

Falkenberg Strandbad er en lille oase, som er perfekt, hvis man gerne vil væk fra den travle hverdag og nyde et spa ophold lige ved stranden i den bedste svenske stil. Når du ankommer til Falkenberg Strandbad, så finder du her en række forskellige oplevelser, som får dig helt ned i gear. Du kan svømme i spaets varme udendørspools, nyde strandudsigten fra deres indendørs spa, slappe af i deres hvile sal, få ny energi i deres orangeri eller du kan slentre langs den hvide sandstrand Skrea. Vi anbefaler, at man står tidligt op for at sikre sig en god plads ved morgenmadsrestaurantens store panoramavinduer med udsigt til stranden og havet.

Trænger I til lidt ekstra selvforkælelse og/eller tid som par, så kan vi varmt anbefale spa-hotellets retreat bar, hvor man kan nyde et glas god champagne, smoothies og andre lækre snacks, alt efter hvad man er i humør til. Alternativt kan I overveje om I skal opgradere værelset til et dobbeltværelse mod stranden, der giver jer mulighed for at ligge i sengen og nyde den smukke strandudsigt eller junior suiten mod stranden, hvor I kan sidde og nyde udsigten fra jeres egen balkon, samt om en overnatning på spa hotellet er nok.

The Spa in the Midland

Spa-hotellet The Spa in the Midland ligger en lille to timers flyvetur væk fra København i Manchester og er perfekt for dig, som gerne vil kombinere en byferie med en lækker spaoplevelse. En overnatning med en spa behandling, en lækker to-retters frokost, en god middag på Mr. Cooper’s, morgenmad og adgang til deres spa og fitness kan du få fra 1500 kr. per person.

Spa-hotellet er placeret midt i centrum af Manchester og har et virkelig lækkert design, som giver dig en følelse af luksus allerede når du træder ind i hotellet. Spa-hotellet tilbyder fire lækre afslapningsområder, hvor et af dem er deres hængende kokoner, som fremgår af billedet ovenfor, 8 behandlingsrum, en opvarmet afslappende pool, en sauna med en væg af Himalaya salt, damprum, forfriskende bruse oplevelser og et “Swan neck” springvand. Hotellets centrale beliggenhed gør, at du nemt kan starte med en lille shoppingtur eller sightseeing tur efterfulgt af en spaoplevelse eller hvis din partner er Manchester United fan, så kan I kombinere spaoplevelsen med en fodboldkamp.

Trænger I til lidt ekstra selvforkælelse og/eller tid som par, så skal I prøve deres afternoon tea hos The Tea Room at Midland, hvor I kan nyde lækre små finger sandwich, scones og kager.

A-ROSA Travemünde

A-ROSA Travemünde ligger i den nordlige del af Tyskland, små fire timer fra København i bil eller lidt over en times kørsel fra Hamborg, hvis man flyver hertil. En overnatning med adgang til spa-hotellets wellness afdeling, fitnesscenter, drinks på værelset og morgenmad kan fås for 1400 kr. pr. person.

Spa-hotellet A-ROSA Travemünde er et af de ældste og mest traditionsbundne badehoteller i Tyskland, der ligger under 500 meter fra stranden. På spa-hotellet finder du et 4.500 kvadratmeter stort spa- og wellnessområde, der består af to etager med luksuriøse rekreationsbehandlinger, sauna, dampbad, tyrkisk hamambad og en opvarmet inden- og udendørs pool. Hvis du trænger til frisk luft, så kan du gå eller ride en tur på stranden, sejle en tur på Østersøen eller spille golf.

Hvis I trænger til lidt ekstra forkælelse, så kan vi varmt anbefale, at I besøger deres restaurant Buddenbrooks, hvor i kan forkæle jeres gane med kulinariske oplevelser på michelin-niveau. Restauranten sætter en ære i at lokale og økologiske råvarer, samtidig med at den kombinerer det fineste gourmetkøkken med den nyeste viden om sund og ernæringsrigtig mad. Hvis I tænker, at oplevelsen skal vare lidt længere, så anbefaler vi at I booker deres spa selection pakke – her får du 3 nætter i et dobbeltværelse med halvpension og to spa behandlinger foruden det ovennævnte ved en overnatning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *