Jul | Julemarked

Tre juleture i udlandet for under 2500 kr. pr. person

October 20, 2019

Julen er lige rundt om hjørnet, og er du typen, som blot leder efter en undskyldning for at komme ud og rejse, så er en juletur en oplagt mulighed. Derfor har vi herunder givet dig tre forslag til juleture i udlandet til under 2500 kr. pr. person.

STOCKHOLM

Stockholm

I Sveriges hovedstad, Stockholm, kan du, hvis du vil opleve et rigtig traditionelt julemarked tage ud på Skansen, som er stockholms kendte friluftsmuseum. Her kan du bl.a. kan prøve lykken som lysestøber, bage gammeldags brød og se håndværkere give prøver på deres kunnen. Hvis du derimod foretrækker et julemarked med en vibe af royalitet, så skal du tage ud på Gamla Stan, hvor du i slutningen af november og december kan opleve julemagien i hjertet af den gamle bydel med udsigt over Kungliga Slottet.

Hvis du rejser med Norwegian fra København til Stockholm på en lowfare billet i perioden angivet herunder kan du få en weekendtur, T/R, for 948 kr. Denne flybillet kombineret med et ophold på Blique by Nobis, som koster 1065 kr. for weekenden giver dig muligheden for at besøge London og komme i julestemning for kun 2.013 kr.

London

London

Er du til et kæmpe Winter Wonderland, så skal du helt sikker besøge Englands hovedstad, London. Hvert år forvandler byen Hyde Park til en kæmpe forlystelsespark, hvor julestemningen har fået fuld skrue. Foruden Hyde Park, så er fen kendte og traditionsrige London kirke St. Martin in the Fields ved Trafalga Square har et omfattende juleprogram, der byder på blandt andet klassiske koncerter, carols og julegudstjenester. Kirkens smukke omgivelser gør ethvert arrangement til en sand oplevelse og bringer julestemningen frem i dig. Der er dog rift om pladserne hertil, så vi anbefaler, at man booker billetter i god tid.

Hvis du rejser med Norwegian fra København til London på en lowfare billet i perioden angivet herunder kan du få en weekendtur, T/R, for 784 kr. Denne flybillet kombineret med et ophold på Point A Hotel, som koster 1643 kr. for weekenden giver dig muligheden for at besøge London og komme i julestemning for kun 2.427 kr.

Berlin

Berlin

Tysklands hovedstad, Berlin. er god på mange punkter, men byen er især til julemarkeder. Mellem november og nytår forvandler byen flere af sine mange pladser til smukt dekorerede julemarkeder, som man kan gå og nyde i timevis. Der findes over 50 forskellige af slagsen bare i centrum af Berlin, så der er aldrig langt mellem glühwein og brezel.

Hvis du rejser med Norwegian fra København til Berlin på en lowfare billet i perioden angivet herunder kan du få en weekendtur, T/R, for 983 kr. Denne flybillet kombineret med et ophold på Mercure Hotel Berlin, som koster 1405 kr. for weekenden giver dig muligheden for at besøge Berlins julemarkeder for kun 2.388 kr.

Ønsker du lidt mere luksus

Er du typen, der ønsker lidt mere luksus når det gælder hotelværelser, så tjek også følgende hoteller, som vi kan anbefale. En bookning af disse hoteller vil dog medføre en højere pris pr. person for en weekendtur.

Stockholm – At Six, ligger placeret i centrum og har en fed New Yorker indreting.

London – The Royal Horseguards, ligger placeret lige ved Big Ben og har en skøn gammeldags royal indretning.

Berlin – Steigenberger Hotel Am Kanzleramt, ligger placeret i centrum af Berlin og har en skøn moderne indretning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *