Rejse gadgets | Rejseguides

Trådløse høretelefoner til rejsen

December 13, 2019

Trådløse hovedtelefoner kan være guld værd på rejsen – hvad enten du sidder i et fly, en bil, et tog, ligger og slanger dig ved poolen mv. Et trådløst sæt hovedtelefoner koster en smule mere end en tilsvarende kabel-model, men de trådløse hovedtelefoner giver dig en langt større bevægelsesfrihed, hvilket gør dem perfekte til en rejse.

Lige meget, hvad din grund er til at købe et sæt trådløse hovedtelefoner eller opgradere dine nuværende, så er vi herunder vores top fem af trådløse hovedtelefoner, som er på markedet lige nu.

Sony WH-1000XM2

De trådløse støjreducerede høretelefoner Sony WH-1000Xm2 har en fantastisk lyd, en effektiv støjreduktion, holder op til 30 timers batteri, et flot design og så har de også tre interessante tricks, som kun få andre trådløse hovedtelefoner har: Et af dem er en ambient noise-indstilling, som kun tillader mellemhøje og høje frekvenser (for eksempel annonceringer over højttaleranlæg) at passere. Et andet trick er en Quick Attention-indstilling, som tillader al støj udefra at trænge igennem, uden at man behøver at tage hovedtelefonerne af. Dette er perfekt, når man bestiller noget at drikke på et fly eller veksler et par ord med en kollega, inden man igen dykker ned i sit arbejde. Det sidste trick, er LDAC-codec, der sammen med den udbredte aptX HD-standard, muliggør LDAC afspilning af Hi-Res Audio ved hjælp af 1000XM2. Prisen på disse lækre høretelefoner er ca. 3000 kr.

Sony WH-1000XM2
Sony WH-1000XM2

Bose Noise Cancelling Headphones 700

De trådløse støjreducerende høretelefoner fra Bose – Bose Noise Cancelling Headphones 700, løfter høretelefoner til et helt nyt niveau, især når det kommer til lyd og stødreduktion. Foruden deres lækre design, så kan du med disse høretelefoner tilpasse dine omgivelser med 11 niveauer af støjreduktion. De giver dig endvidere en let adgang til stemmeassistenter, de giver dig mulighed for at tage opkald med det mest kraftfulde mikrofonsystem til stemmeoptagelse, samt de har også Bose AR* – en banebrydende augmented reality-platform, som muliggør forbløffende nye lydoplevelser. Dog holder de kun batteritid op til 20 timer. Prisen for disse lækre høretelefoner er ca. 3300 kr.

Bose Noise Cancelling Headphones 700
Bose Noise Cancelling Headphones 700

Beyerdynamic Amiron Wireless

Høretelefonerne fra Beyerdynamic Amiron Wireless er de bedst-lydende trådløse hovedtelefoner, du kan købe på nuværende tidspunkt. Lyden er rumlig, detaljeret og giver dig lyst til at genopdage dit musikbibliotek. Høretelefonerne har en batteritid på op til 30 timer, hvilket giver dig god mulighed herfor. Høretelefonerne har endvidere en rigtig god komfort og kvalitet, men mangler stadig en smule i forhold til støjisolering. Prisen for disse lækre høretelefoner er ca. 4500 kr.

Beyerdynamic Amiron Wireless
Beyerdynamic Amiron Wireless

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *