Rejseguides

Skal din Valentinsdate forkæles med oplevelser?

February 4, 2020

Hvis du og din udkårne elsker at rejse, så hvorfor ikke forkæle hinanden med en rejseoplevelse eller planen om mange! Du får her vores bedste bud på, hvordan du kan forkæle din valentinsdate med en lille gave, som enten byder en enkeltstående oplevelse eller en plan om mange.

Verdenskort i skrabeudgave

Hvis din valentinsdate er den ultimative rejsepartner, som du gerne vil opleve hele verden med, hvorfor så ikke forkæle hende med et verdenskort, som I kan hænge op på væggen og skrabe sammen i takt med I oplever verden sammen. Du kan på skrabekort.dk bestille et skrabekort hjem. Priserne starter fra omkring 150 kr. Hæng den, så I kan spore jeres fremskridt, og hold den for evigt i hyldest til alle jeres rejseoplevelser sammen. Få din kuffert klar og god rejse!

Verdenskort, som kan skrabes
Verdenskort til skrab

100 steder I skal besøge sammen

Hvis hele verden er en lidt for stor mundfuld, men din du stadig gerne vil have en lang række rejseoplevelser med din valentinsdate, så har DOIY lavet en plakat med 100 must see steder, som man skal besøge inden man dør. Plakaten er god uanset om du er en globetrotter, en rejselsker eller bare ofte leder efter nye ideer til feriedestinationer. Den giver jer en oversigt over, hvor I vil få nogle unikke rejseoplevelser sammen. Med denne plakat er der ingen undskyldning for ikke at booke den næste rejse, da I har en komplet oversigt over de eventyr, som I har I vente – det er derfor bare om at komme i gang! Prisen for denne plakat er 30 Euro.

DOIY PLakat
DOIY plakat

Hotel Thisted

Vil I gerne lidt væk fra hverdagen og nyde valentinsaften med eftermiddagskaffe, fyldte chokolader, fire retters middag, en overnatning og en god morgenmadsbuffet næste dag, så bør du overveje at kontakte Hotel Thisted og booke deres valentinsoplevelse. Hotel Thisted er et hyggeligt og nænsomt renoveret familiehotel, der er beliggende centralt i Thisted midtby og hotellets frokost og aften restaurant er kendt for mad af meget høj kvalitet. Valentinesoplevelsen kan fås fra 848 kr. per person.

Hotel Thisted
Hotel Thisted

Kragerup Gods

Kragerup gods kan du fejre valentines dag med en romantisk aften i godset’s herskabelige rammer. Kærligheden er i den grad i fokus her, hvor godskokkene tilbereder en delikat 4-retters middag. Efter middagen vil der være livemusik i Havestuen, hvor der også er tændt op i pejsen og pyntet fint i kærlighedens tegn. Overnattende gæster til denne aften har fri adgang til deres poolområde, hvor man kan nyde roen og slappe af i hinandens selskab inden middagen. Valentinesoplevelsen kan fås fra 1980 kr.

Kragerup gods
Kragerup Gods

Kokkedal Slot

Kokkedal Slot byder også dig og din udkårne velkommen til en romantisk aften på valentines dag. Kokkedal slot har lavet to forskellige og yderst smagfulde 4-retters menu’er, som man kan vælge imellem på dagen. Endvidere er det også selv op til jer om aftenen blot skal stå på en middag i deres restaurant, et slotsophold eller et spaophold samtidig med at I fejre valentines dag. Valentinesoplevelsen kan fås fra 575 kr. per person uden drikkelse.

Kokkedal slot
Kokkedal Slot

D’Angleterre

Hvis du er vild med København og gerne vil overraske din udkårne med en uforglemmelig valentines dag, så kan du overveje at booke en sweet valentine pakke hos D’Angleterre. Her kan I hylde kærligheden på det smukke hotel, hvor der opstår sød musik allerede ved ankomst, hvor I bydes velkommen med en kølig flaske Champagne og smukke blomster. Herefter byder dagen på et lækkert bad med produkter fra Amazing Space bad, hvorefter aftenen står på en romantisk 5-rettersmiddag på Marchal, og I kan selvfølgelig nyde den overdådige morgenmadsbuffet, når I vågner op næste morgen. Prisen på opholdet starter fra 7.480,- for to personer.

D'Angleterre Hotel
D’Angleterre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *