France | Rejseguides | Ski

Romantisk skiferie i Alperne

December 4, 2019

Forestil dig, at du er i Alperne, sneen daler langsomt ned fra himlen og den knitre under skiene, mens I har en rigtig god dag på pisterne. Når dagen er omme, kan I se frem til en storslået gourmetmenu, hvorefter I kan nyde et glas lækker champagne foran pejsen. Hvis dette lyder som noget for jer, så finder I herunder vores top tre bedste bud på, hvor I kan booke en skiferie i Alperne, som står i romantikkens tegn.

Zell am See

Zell am See ligger placeret i Østrig og byder på skiferie for både nybegyndere og erfarne i Østrigs smukke bjerge. Skisæsonen starter her i det tidlige efterår og varer indtil tidligt på sommeren. Det betyder, at skiløbere og snowboardere kan slå deres sving i ti måneder ved Kitzsteinhorn-gletsjeren på pister med dyb sne. Hvis du skal kombinere skiferien med en romantisk ferie for to, så er Hotel Salzburgerhof det helt rette hotel for jer. Hotellet byder på udsigt til Østrigs smukke bjerge, en fantastisk sø, lækker gourmet mad og en skøn spa afdeling.

Hotel Salzburgerhof
Suite, Hotel Salzburgerhof

Val d’Isere

Val d’Isere ligger i Frankrig og byder på mere end 300 pistekilometer som er forbundet af 94 lifte. Området er godt for både nybegyndere og erfaring, samt en sand fornøjelse for off-pist skiløbere. Skisæsonen starter her ultimo november og slutter primo maj. Hvis man gerne vil kombinere en skiferie i dette område med en romantisk ferie for to med mulighed for god mad og hygge foran pejsen, så anbefaler vi Hotel Le Blizzard. Hotellet byder på en hyggelig og charmerende alpehytte stemning både på fællesarealerne og værelserne, samt hotellet har en fantastisk restaurant og spa afdeling.

Hotel Le Blizzard
Suite, Hotel Le Blizzard

Val Thorens

Val Thorens ligger i Frankrig og byder på et af verdens største sammenhængende og mest effektive skiområder med utallige udfordringer på de mange pister om dagen og med fest, afterski og livemusik på de utallige barer om natten. Val Thorens er Europas højeste og mest effektive skisportsdestination med 600 pistekilometer – og næsten lige så meget off-piste. Skisæsonen starter her ultimo november og slutter primo maj. Hvis man gerne vil kombinere en skiferie i dette område med en romantisk ferie for to med mulighed for god mad og hygge foran pejsen, så anbefaler vi Hotel Le Fitz Roy. Hotellet byder på en moderne charmerende alpehytte stemning, lækker mad og en skøn spa afdeling.

Hotel Le Fritz Roy
Suite and junior suite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *