Sol

Oplev Genève i 2020

January 13, 2020

Norwegian har lige nu nytårsudsalg, hvilket gør, at du kan finde nogle gode flybilletter til nogle gode priser lige nu. Et sted du kan besøge er Genève. Byen er den næststørste by i Schweiz efter Zurich. Den schweiziske by er klassisk, historisk, oser af luksus og kvalitet. Genève er en udpræget grøn bestående af en masse parker og anlæg, samt der er et udsyn mod Jurabjergene til den ene side og Alperne til den anden. Det er en overskuelig storby, hvor alting er inden for gåafstand.

Fly

Hos Norwegian kan du lige nu komme fra København til Genève fra ca. 1100 kr. pr. person, hvis du rejser ud den 21. marts og kommer retur den 28. marts.

Ophold

Leder du efter et enestestående hotel i Genève, som kan danne rammerne for jeres ophold, så har vi fundet tre bud herpå.

Det første hotel er Les Armures. Det unikke Les Armures-hotel, der ligger i hjertet af Genèves gamle bydel, kan prale af en unik historisk atmosfære, charmerende værelser og fint køkken. Inden for en 10-minutters gang kan du nå shoppingområdet, strandpromenaden og de vigtigste museer. Hotellet tilbyder dig luksuriøs, men uhøjtidelig indkvartering og fremragende spisning.

Junior Suite, Hotel Les Armures
Junior Suite, Hotel Les Armures

Det andet hotel er Hotel Longemalle. Hotel Longemalle er et meget elegante Hotel, der ligger ca. 3 minutters gang fra den gamle bydel, den engelske have og søen Genève. Hotellet Longemalle ligger i hjertet af Genèves forretnings-, shopping- og bankdistrikt, i udkanten af Genèves gamle bydel. Hotellet blev totalrenoveret i 2019, hvilket gør, at alle værelserne har et stilfuldt moderne touch.

Hotel Longemalle - room
Superior room, Hotel Longemalle

Det tredje hotel er La Cour des Augustins Boutique Gallery Design Hotel. Hotel La Cour des Augustins har en beliggenhed i hjertet af Genèves latiner kvarter og er et moderne boutique-hotel, der tilbyder dig en atmosfære som i et privat hus. Værelserne og suiterne findes i 2 sammenhængende historiske bygninger og gæsterne kan foruden de moderne værelser nyde spa- og fitnessfaciliteterne mod et ekstra gebyr. Hotellet ligger endvidere i nærheden af Cornavin-togstationen og De Forenede Nationers kontor.

la cour des augustins room
Loft Suite, La Cour Des Augustins

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *