Nytår | Travel guidance

Nytår i udlandet 2019

November 2, 2019

Vi er lige rundet november, hvilket betyder, at både julen og nytåret er lige rundt om hjørnet. Julen står typisk på familiehygge for de fleste, men hvor står du den 31. december og hopper ind i det nye år, når klokken slår midnat? Er du sammen med familien, venner herhjemme eller leder I efter en ny destination, hvor I kan fejre nytåret? Hvis dette er tilfældet, så får I her lidt inspiration til hvor I kan springe ind i 2020.

London, England

Hvis I leder efter en destination, som ikke kræver en længere flyvetur, så bør I overveje, at fejre nytåret i London. Når vi snakker om nytårsfestligheder i forlængelse af London, så der er især to seværdigheder, der er centrum for alle festlighederne denne aften – Big Ben og London Eye. Når vi rammer midnat, så forvandles Londons ikoniske vartegn Big Ben og London Eye til et spektakulært fyrværkerishow. Vær opmærksom på, at disse nytårsfestligheder er attraktive, så hvis du ikke vil stå som sild i en tønde, så anbefaler vi, at du placerer dig på den anden side af Themsen ved begge seværdigheder og nyder synet på afstand. Alternativt kan du også vælge at tage ud til Tower Bridge, som vidst på billedet ovenstående, hvor der er lidt færre mennesker samtidig med at man kan nyde synet af byens fyrværkeri.

Lyder ovenstående, som noget for dig, så kan du med Norwegian komme fra København til London fra ca. 1400 kr. pr. person, hvis du rejser ud den 28. december og rejser hjem igen den 2. januar. Hos SAS kan dette gøres for ca. 2000 kr. per person.

Såfremt du mangler nogle forslag til hoteller, så kan vi anbefale nedenstående fem hoteller, som ligger placeret tæt på ovennævnte attraktioner og som er ledige på nuværende tidspunkt;

Husk, at nytårsaften er ret attraktiv for både lokale og turister, så husk at få booket bord, hvis I gerne vil ud og spise på nytårsaften i tide. Hvis I leder efter et sted, hvor I kan få serveret en dejlig nytårsmenu efter jeres smag, så tjek gerne designmynight ud, som er en af vores favoritsider, hvor man kan få et samlet overblik over ens muligheder. På denne side kan I også få et godt overblik over hvilke pubs, barer eller klubber, hvis I gerne vil ud og give den lidt ekstra gas efter fyrværkeriet ved midnat.

Rom, Italien

Hvis du gerne vil lidt længere syd på til en by, hvor nytårsaften involverer lidt historie, sang og dans, så er Rom en oplagt nytårsdestination for dig. Rom skyder nytårsfestlighederne i gang i Vatikanet kl. 17.00, hvor man kan overvære paven præsidere over krybbespillet. Herefter kan man besøge det charmerende Trastevere-kvarter, der ligger stræder til en række nytårsfester, hvor der bliver delt rundhåndet ud af delikatesser, sippet Prosecco og danset i gaderne under en himmel oplyst af fyrværkeri.

Lyder ovenstående, som noget for dig, så kan du med SAS komme fra København til Rom fra ca. 4000 kr. pr. person, hvis du rejser ud den 28. december og rejser hjem igen den 3. januar.

Såfremt du mangler nogle forslag til hoteller, så kan vi anbefale nedenstående fem hoteller, som ligger placeret tæt på ovennævnte attraktioner og som er ledige på nuværende tidspunkt;

  • Parco dei Principi Grand Hotel & Spa – Ligger placeret lige ved Villa Borghese med udsigt til en fin park, hvor der er mulighed for at se fyrværkeri.
  • Atlante Star Hotel – Ligger placeret tæt på Vatikanet. Hotellet har en fin tagterrasse, hvorfra man kan se fyrværkeriet.
  • Monti Palace hotel – Ligger placeret tæt på Colosseum. Hotellet har en fin bar øverst på hotellet, hvorfra man kan sidde og nyde synet af fyrværkeriet ved midnat.
  • Baglioni Hotel Regina – Ligger placeret ved Villa Borghese med udsigten til byen. Hotellet har virkelig et smukt interior. Tip; en del af deres værelser har nogle lækre altaner/Terrasser, så tag endelig fat i hotellet og book sådan et værelse, hvis du gerne vil sidde og nyde fyrværkeriet herfra.
  • The Tribune Hotel – Ligger placeret tæt på Villa Borghese og den spanske trappe. Hotellet er moderne indrettet og har en bar med en terrasse, hvor du kan nyde fyrværkeriet.

Såfremt du ønsker, at spise ude nytårsaften, så anbefaler vi at I booker et bord på forhånd, da en del mennesker spiser ude denne aften. Hvis I mangler lidt inspiration, så tjek nytårsmenuen på Flora Rooftop at Marriott Hotel, Il Marchese eller Il Piccolo Mondo.

Dubai, De Forenede Arabiske Emirater

Ekstravagante Dubai ved om nogen, hvordan man bygger storslået arkitektur, stoppingcentre, hoteller etc. Det er derfor heller ikke nogen overraskelse, at når det gælder nytår, så har de formået at få arrangeret et nytårsshow af fyrværkerier på himlen uden lige. Omkring midnat kan du her være så heldig at se byen oplyst af fyrværkeri i en hel time og hvis du ikke vil stå uden for og opleve festlighederne, så er der tons vis af skyskrabere, hvor du kan sidde og nyde fyrværkerierne.

Lyder ovenstående, som noget for dig, så kan du med Emirates komme fra København til Dubai fra ca. 7500 kr. pr. person, hvis du rejser ud den 28. december og rejser hjem igen den 2. januar.

Den bedste udsigt over nytårsfyrværkerier finder du ifølge os på de oplistede hoteller herunder, som alle er ledige på nuværende tidspunkt:

  • Aloft Palm Jumeirah – Ligger placeret ude på The Plam Jumeirah med udsigt ind mod Dubai centrum.
  • Atlantis The Plam – Ligger placeret ude på spidsen af The Palm Jumeirah. Hotellet har flere forskellige terrasser, hvorfra man kan nyde fyrværkerierne i Dubai, samt hotellet eget festfyrværkeri i anledningen af nytåret.
  • Burj Al Arab Jumeirah – Ligger placeret ved stranden ved Madinat Jumeirah. Hotellet har flere forskellige udkigsposter, hvorfra man kan nyde nytårsfyrværkeriet, samtidig med at man er omgivet af luksus.
  • Villa Downtown – Ligger placeret i centrum tæt på Burj Khalifa, der giver dig rig mulighed for at se nattehimlen forvandle sig til et stort fyrværkerishow.
  • Address Dubai Mall – Ligger placeret i centrum tæt på Burj Khalifa, der giver dig rig mulighed for at se nattehimlen forvandle sig til et stort fyrværkerishow både fra jorden af eller fra dit værelse, hvis du booket et af værelserne øverst oppe i skyskraberen.

Såfremt du gerne vil spise ude, så anbefaler vi også i Dubai at du booker et bord på forhånd. Mangler du lidt inspiration til hvor middagen skal foregå, så tjek Al Dawaar, Flow Kitchen eller Seagrill Bistro ud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *