France | Sol

Korsika, i foråret 2020..

December 8, 2019

Sidder du også og tænker, at der er blevet lidt koldt i Danmark? Samt at det kunne være rigtig lækkert med en lille tur ned til lidt varmere himmelstrøg i foråret. Hvis det er dig/jer, så kunne I overveje at tage en tur til Korsika, hvor man netop nu kan få nogle flybilletter til nogle skarpe priser hos Norwegian.

Korsika

Korsika er en ret urørt Middelhavsø, som byder på massere af muligheder for at vandre og cykle i bjergene, samt bademuligheder langs kysten. Øen har en masse små hyggelige byer med smalle gader og stræder, og i havnene over hele øen finder man store lystyachter. En god måde at opleve øen på er ved at leje bil. Der er både asfalterede veje mellem de større byer og indviklede vejbaner mellem bjerglandsbyerne.

En ferie på Korsika kræver næsten et besøg i Napoleons barndomshjem, Maison Bonaparte, i byen Ajaccio. Øens pastelfarvede hovedstad minder om Den Franske Riviera med sin strandpromenade og sit casino, selvom det er lidt slidt. Foruden at besøge Napoleons barndomshjem, så anbefaler vi at man besøger byen Bonifacio i syd, der er utrolig smuk og som har en fjord, som deler byen i to dele. Den gamle del af byen ligger og balancerer på hvide bjergveje.

Korsika byder også på en lang række strande, og der er en for enhver smag her – bløde sandstrande, sorte øde strande og små laguner med turkis vand. Du kan kun komme til flere af dem med båd, og det er stadig muligt at finde øde strande og klipper.

Fly og ophold

Hos Norwegian kan du lige nu komme fra København til Korsika fra ca. 1100 kr. pr. person, hvis du rejser ud den 11. april og kommer retur den 18. april 2020.

En ferie på Korsika bør næsten nydes ved at bo på et hotel med havudsigt. Du får derfor vores bedste bud på, hvilke hoteller, som man burde overveje at booke, hvis man tager afsted mellem den 11 til den 18. april;

Sofitel Golfe Ajaccio Thalassa Sea & Spa er værd at overveje. Hotellet har en fantastisk beliggenhed lige ud til havet på en lille klippe, samt har et moderne udtryk, flotte værelser og en spaafdeling. Et ophold her i perioden fra den 11 til den 18 koster ca. 9700 kr.

Radisson Blu Resort & Spa Ajaccio Bay er også værd at overveje. Hotellet ligger placeret lige ud til en sandstrand, samt har et moderne udtryk, nogle klassiske værelser og en spaafdeling. Et ophold her i perioden fra den 11 til den 18 koster ca. 5800 kr.

sofitel golfe ajaccio thalassa sea & spa
Sofitel golfe ajaccio thalassa sea & spa
Radisson Blu Resort & Spa Ajaccio Bay
Radisson Blu Resort & Spa Ajaccio Bay

Ønsker du derimod en lidt mere privat rejse, så bør du overveje at booke Hôtel Version Maquis Santa Manza. Dette hotel er mere et lejlighedshotel, der ligger placeret længere ind på øen, men på en god solskinsdag kan man lige se havet fra hotellet. Hotellet har en smuk fransk indretningsstil, nogle virkelig charmerende værelser og er et fantastisk sted at bo, hvis man gerne vil kunne trække stikket fuldstændigt når man kommer tilbage efter en dag med aktiviteter. Et ophold i perioden den 11. til den 18. april 2020 kan du få på Hotels.com for ca. 7800 kr. lige nu.

Hôtel Version Maquis Santa Manza
Hôtel Version Maquis Santa Manza
Hôtel Version Maquis Santa Manza hotelroom
Hôtel Version Maquis Santa Manza,
Hotel room, suite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *