Rejse gadgets | Rejseguides

Kabinekuffert, 2019

November 10, 2019

Vi rejser meget, både privat og med arbejdet, og i de fleste tilfælde, så rejser vi med kabinekufferter, da vi slipper for både at indtjekke bagagen og vente på den efter endt flyvetyr. Vi vil derfor her dele vores favorit kabinekufferter i 2019.

Den ultimative kabinekuffert

Tumi er et af vores favoritmærker, når det kommer til kufferter, da designet er lækkert og kvaliteten er i top. Når det kommer til kabinekufferter, så er deres international carry-on kuffert den bedste. Der er en god rumdeling, hvor man kan lyne begge sider, samt kabinekufferten giver dig mulighed for at bringe tøj med på turen, som har bedst af at være på en bøjle undervejs. Desuden har den fire hjul, som gør den nem at gå rundt med. Kabinekufferten kan fås i fire forskellige farver fra 6.695 kr.

Den designrigtige kabinekuffert

Louis Vuitton’s Horizon 55 er et fantastisk valg af en kabinekuffert, hvis du går meget op i designer brands. Kabinekufferten har et god rumdeling, hvor man kan lyne den ene side og lukke den anden side ved hjælp af seler, samtidig med at kvaliteten af kufferten er i top. Desuden har den fire hjul, som gør den nem at gå rundt med. Kabinekufferten kan fås i seks forskellige typer af materiale fra 17.500 kr.

Den sportige kabinekuffert

The Aviator 40L fra Douchebags er perfekt, til dig, som har brug for en kabinekuffert, der består af et smart design både indvendigt og udvendigt. Udvendigt får du et lidt sporty look, og indvendigt får et en masse rum, hvor den ene side, den øverste, kan fordeles som man har lyst til, da man kan flytte rumdelerne. Kabinekufferten kan fås lige nu i to forskellige farver fra 2299 kr.

Den smarte kabinekuffert

Er du tit på farten og mangler en oplader ved hånden, når du står i lufthavnen eller på vej mod hotellet, så bør du overveje at købe en Horizon H5 kabinekuffert. H5 har et virkelig elegant design, den er let, den ahr en god rumfordeling, den har fire hjul og så har den USB adgange, som gør det muligt for dig at tilslutte både din Iphone og din Ipad. Kabinekufferten fås i 9 farver fra 2100 kr.

Den billige kabinekuffert

Samsonite laver generelt nogle rigtig gode kufferter og er du typen, som gerne vil have en god kabinekuffert til en yderst fornuftig pris, så bør du overveje Samsonite Flux 55 cm. Kabinekufferten har en god rumfordeling, fire hjul, som gør den nem at gå rundt med, samt et enkelt design. Kabinekufferten kan fås i fem forskellige farver fra 1399 kr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *