Sol

Fantastiske Alberobello

December 22, 2019

Drømmer du om et besøg i det eksotiske Apulien, hvor du kan tilbringe ferien i den sagnomspundne by Alberobello og bo i din egen trullo?

Vi vil vove at påstå, at et besøg i byen Alberobello i det sydlige Italien er noget af det mest enestående du kan se i syditalien. Byen er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste på grund af sine helt igennem fantastiske trullihuse. Trullihusene er nogle helt unikke hvidkalkede huse med kegleformede tage. Husene bygges uden mørtel og er derfor ret nemme at bygge og fjerne igen, hvilket faktisk var hele idéen med husene i gamle dage.

Lige nu kan du i perioden fra den 18. april til den 28. april finde et par flybiletter fra kun 400 kr. tur/retur per person fra København til Napoli med Ryanair. Herfra tager det ca. 3 timer i bil at komme til Alberobello.

Ryanair flyveadgang

Når du ankommer til Alberobello, så anbefaler vi, at man booker et hotel inde i byen, så man får den helt rigtige trulli oplevelse. Vi anbefaler mere præcist Romantic Trulli, hvor du lige nu kan booke 10 overnatninger i for kun ca 9900 kr. for to personer her.

romantic trulli frontside
Romantic trulli
Romantic trulli, room
Romantic trulli, trullo room
Romantic trulli, suite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *