Jul | Rejseguides

En rejseoplevelse i julegave?!

December 18, 2019

Står du og leder efter en julegave her i sidste øjeblik, så kan du overveje om dette års julegave ikke skulle bestå af en rejseoplevelse, som I kan få glæde af sammen i det nye år.

Ystad Saltsjöbad

Et spaophold er altid værd at overveje, hvis du gerne vil lidt væk fra Danmark og samtidig være tæt ved vandet, hvad enten om gaven er til din bedre halvdel, din bedste veninde eller din mor. På Ystad Saltsjöbad’s hjemmeside kan du bestille et gavekort på det beløb, som du har påtænkt dig at give eller til et bestemt type overnatning her.

Ystad Saltsjöbad elderroom
Ystad Saltsjöbad

Kragerup Gods

Kragerup Gods er mere end blot et gods. Et gavekort til Kragerup Gods kan bruges til både et ophold, men også deres aktiviteter som Go high og Go Bounce. Et gavekort hertil er således perfekt, hvis du vil kombinere din tur væk fra hverdagen med en tur i deres aktivitetspark også, hvad enten om dette er sammen med din bedre halvdel, dine venner eller din familie. Du kan bestille et gavekort her til Kragerup Gods.

Kragerup Gods
Kragerup Gods

DFDS

Trænger du, din bedre halvdel, en af dine venner eller familie til en tur til Oslo, så hvorfor ikke gjorde dette med oslobåden, så turen bliver lidt længere. Med et gavekort til DFDS, kan modtageren anvende gavekortet som betaling ved booking af eksempelvis et romantisk MiniCruise eller CityCruise med hotelovernatning i Oslo. Såfremt der skulle være noget til overs af gavekortet, så kan det også indløses ombord på færgen i deres kundeservice. Du kan bestille et gavekort her til DFDS.

DFDS

Kro- og hotelophold i Danmark

Et gavekort til Small Danish Hotels er den oplagte gave til dem, der ønsker sig en rejseoplevelse, der kan anvendes på mange kroer og hoteller i hele Danmark. Gavekort på beløb kan benyttes på alle typer af ophold samt restaurantbesøg og kan købes her.

Hotel Vejleford
Hotel Vejleford

Kilroy

Er du, din bedre halvdel, dine venner eller familie til rejseeventyr med tryk på eventyr, så kan du i en af Kilroy’s butikker købe et rejsegavekort. Et gavekort fra Kilroy er den perfekte gave til alle rejsejunkier, backpackere og studerende, der konstant planlægger det næste eventyr. Rejsegavekortet kan både bruges til flybilletter, rundrejser, aktiviteter, frivilligprojekter, billeje, togpas mv.

Kilroy rejse

TUI

Er du, din bedre halvdel, dine venner eller din familie til charterferier, så kan du hos TUI bestille et rejsegavekort her. Rejsegavekortet gælder alle rejser som er bestilt hos TUI og der er ingen ekspeditionsafgift. Rejsegavekortet sendes hurtigt og enkelt til modtager enten via sms eller mail.

TUI Fly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *