Sol

Besøg fantastiske Split

February 2, 2020

Split i Kroatien er en rejsedestination, som byder på romantisk atmosfære, historie, natteliv, shopping og hyggelige restauranter. Hertil skal det nævnes, at hele den gamle bydel er udnævnt til verdensarv af Unesco.

Split er regionen Dalmatiens hovedstad i Kroatien. Split er en moderne storby med alt fra teatre til grønne parker, havne, klubber, loungebarer og konceptrestauranter. Den gamle bydel byder på stenbelagte stræder, torve med renæssancepaladser, delikatessebutikker og kunstgallerier. Langs den palmefyldte havnepromenade udenfor paladsets mure, ligger elegante cafe’er på række med udsigt mod havet og øerne.

Hvis du tænker, at Split måske er den næste by for dig at opleve, så kan du lige nu rejse hertil i August for ca. 1200 kr. fra København, hvis du rejser den 4. august og vender retur den 11. august med Norwegian.

Norwegian - fly til Split og retur fra København

Når du har bestilt din flybillet til Split, så overvej om I ikke skal bo o den gamle bydel, hvor du kan opleve dennes charme så snart du går uden for hotellet. Hvis vi skulle vælge et sted at bo, så ville vi booke Hotel Murum, idet dette hotel tager den gamle charme med ind på hotelværelset også. Hotel Murum er et hotel med et historisk monument, der er forbundet med originale arkitektoniske elementer af Diocletians palads på en unik måde. Den dominerende mur inde i hotellet går tilbage til Romerrigets periode. Hoteller byder på 7 værelser, og selvom hvert værelse er forskelligt fra det andet, så deler de alle samme varme, hygge og charme. Lige nu kan man på Hotels.com booke en uges ophold her fra den 4. august til den 11. august for to personer til 15.300 kr.

Hotel murum, view from the outside
Hotel Murum
Superior room, Split, Hotel Murum
Superior Room

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *